fbpx
+36 1 371 0833
1117 Budapest, Hunyadi János út 1.

Guess márka

GUESS márka

A GUESS márka Georges Marciano által alapított vállalkozás, amit a testvéreivel alapított 1981-ben. A terjesztésért és a reklámozásért a testvérei Armand és Paul feleltek. Georges tervezte a ruhákat, Armand a disztribúcióért felelt, Paul a reklámért. Korábban Franciaországban volt MGA néven hasonló üzletük. 1977-ben Georges Amerikába utazott, hogy felmérje van-e lehetőségük arra, hogy üzletükkel Amerikában terjeszkedjenek.

1981-ben érkezett meg Los Angelesbe testvéreivel és megnyitották első üzletüket a Beverly Hillesen, ami hatalmas sikert hozott a számukra. 1985-ben készült Vissza a jövőbe című film főszereplőjének Michael J. Fox-nak már saját Guess farmert készítettek a forgatásra.

Olyan világhírű modellel készítettek reklámfilmet mint Claudia Schiffer.

A ruhák mellett a márka más divatáruval, kiegészítőkkel is foglalkozik. Órák, ékszerek, parfümök, cipők is megtalálhatóak Guess márka termékpalettájában.

FÉLÁRON! 100% eredeti termékek, garanciával, hivatalos Guess viszonteladótól! Weboldalunkon válogathatsz a női Guess órák, férfi Guess órák vagy éppen Guess ékszerek között.

Watch4you hírek , , , , ,